Yoga är för mig att landa in i det som är. Låta sinnena mjukt och varsamt få öppnas i stunden och ta in det magiska i att vara vid liv. Kunna känna vår fysiska kropp i stillhet och i rörelse. Alltid ny i varje stund. Få landa in här, precis som vi är och därifrån låta andning och rörelse föra oss djupare in i upplevelsen av att leva. Utan strävan att komma någonstans, bjuda in nyfikenhet till stunden som den är, den enda vi någonsin kan uppleva. Få känna den fullt ut. Ett utforskande som är oändligt spännande och som för mig tillbaks till mattan igen och igen. Att få dela det med andra är en gåva jag sedan lärarutbildningen på Atmajyoti Yoga i Stockholm 2012 fått uppleva tillsammans med glada, ledsna, pigga, trötta, gamla och unga individer.

Mina fasta klasser har jag för närvarande på Södemalm på Götgatan där jag guidar gravida in i upplevelsen av att vara i kroppen i den förändring som sker under graviditeten samt Yinyoga klasser på Winwin Yoga studio i Uppsala.

Min yogalärarutbildning gick jag på Atmajyoti Yoga i Stockholm 2012 (250 timmar) samt gravidyoga-& yin yoga- lärarutbildningen 2012/2013. 2015 gick jag Medicinsk Yogalärarutbildning via Medi Yoga Institutet.

Utöver det håller jag privata klasser enskilt el i grupp efter förfrågan samt workshops och retreats.