När det inte blir som man tänkt sig..

386856_10151115210708007_1768458843_n

Hur gör du när saker och ting inte blir som du tänkt dig, när livet tycks gå från medvind till motvind innan du hinner blinka?!

Jag hade nyligen en utmanande vecka då ingenting tycktes gå min väg. Det var ingen super-vecka. Sak efter sak tycktes gå snett och ingenting blev som jag från början hade tänkt mig. Jag kände mig nedstämd och kraftlös. I ren förvirring tappade jag kursen och möttes av frågor som växte fram i varje vrå. Jag ville så gärna förstå varför det inte ville bli som jag föreställt mig?

Någonstans inom mig förstod jag att detta var universums sätt att guida mig vidare. Att det fanns något bättre väntandes på mig om jag bara vågade släppa taget om min fixa idé. Tillät mig att ge upp den för att ge plats åt något nytt som ville in.

Även om jag inte kunde känna något större glädje just då så insåg jag snart att  jag hade två val :

1. Dra upp täcket och pausa.

2. Se dessa motgångar ur ett nytt perspektiv, som möjliga steg i riktning mot den plats som är menad för just mig. Den plats där jag njuter som allra bäst och kan ge allra mäst.

Jag bestämde mig för att lita till det alternativ nr två utan att vända om.

Efter ett tag började det ske små ting i min riktning, som gav en känsla av att jag var på rätt plats. Att livet sker för mig och inte mot.

Motgång ➔ Framgång = Sant

Kärleksfulla hälsningar från Mig ♥

 

Comments are closed.

Post Navigation