Trist liv, men fullt lycko-konto?!

Skjuter du upp lyckan till framtiden? Tänker att lycko-känslor endast inträffar när….solen skiner, räkningarna är betalda, kroppen är vältränad & du är ledig?!… 

yoga1

Vi gör det alla ibland, begränsar och spar vår lycka till framtiden. Jag ser det som att vi sätter in lycka på vårt lycko-konto när vi drömmer om lycka i framtida situationer.

Det sorgliga är att framtiden bara är ett begrepp, vi lever alltid i NUET, no matter what. Lär vi oss inte att njuta i stunden vi lever, så kommer vi inte att kunna plocka ut all den lycka vi sparat på vårt Lycko-konto…

Vem vill leva ett fattigt liv och dö med banken full av pengar? Vem vill leva ett färglöst liv och dö med lyckan sparad till framtiden?!

Nej, låt oss ta ut lite lycka redan idag, för vet du vad? Lycko-kontonton fungerar inte som vanliga konton, de krymper inte när vi tar ut lycka, utan växer!! JEPP, du läste rätt! Lyckan blir nämligen större ju mer tid vi ägnar den. Ju mer vi fokuserar på det som gör oss lyckliga ju MER får vi av det.

Men hur #:;”#€%€##&%€# göööööör man?!?!?

Svaret är enkelt!

  1.  Känn tacksamhet för det du har. Ägna en stund åt att känna tacksamheten.
  2. Märk vilka situationer som får tiden att svisha förbi och lämnar dig med ett leende. Önska dig mer utav dem.
  3. Lär dig att bli närvarande i allt det du gör. (Behöver du hjälp att landa i nuet kan du alltid komma till en yoga-klass hos mig! )
  4. Märk att lyckan finns inom dig. Ta med den till alla du möter och i allt du gör. Det kommer att mång-fördubbla den!

Så NJUT resten av din dag, ring din bästa vän, kasta iväg ett leende till en främling och ta för dig av livets sötma, för det är du värd !!

Mycket kärlek från Mig♥

/Caroline

Comments are closed.

Post Navigation