LUST

I helgen gjorde jag något nytt. Tog steget och trotsade mina “-men kan jag göra det, är det verkligen något för mig, kommer jag passa in, är jag inte lite sjuk, ont i halsen? vore det inte skönt att bara chilla hemma” -idéer och tog steget!

Jag signade upp för ett heldags-event för kvinnor och begav mig dit utan att lyssna till de påhittade ursäkterna. Utan en aning om vad dagen skulle föra mig sig eller bjuda på. Utan att känna de övriga deltagarna eller spelreglerna. Oviss om jag skulle gilla det eller ej, men med förhoppning om att det skulle kunna bli en spännande och givande dag begav jag mig.

download-_35654593

Jag hade hört att det kunde vara omvälvande att delta i en kvinnodag. När jag dagarna innan berättade för folk att jag skulle gå höjde vissa på ögonbrynen och log menande, vilket nog var det som satte igång min skepticism och tände min nyfikenhet. Vad kan hända i ett rum med  kvinnor?!

Eventet visade sig vara en full-träff som gav mig energi och öppnade dörren till min lust som varit på utflykt de senaste veckorna. Under dagen delade vi från hjärtat och igenkännings-faktorn var hög. Tillbaks kom lusten genom underbar musik och härlig dans. När jag kom hem på kvällen var jag piggare än jag varit på länge. En nyfikenhet för allt det som pågår i min omgivning som jag ännu inte vet om eller provat på väcktes till liv.

Dagen visade så tydligt hur lätt det är att lägga krokben för sig själv när man är påväg att släppa in något nytt i sin tillvaro. Hur osäkerheten kan spela sinnet ett spratt och hindra en från att göra precis det man behöver som allra mäst.

Känner du igen dig? Någonsin kommit på dig själv med att finna 1000 dåliga ursäkter för att inte gå på den där dejten, konserten, middagen eller eventet som du innerst inne tror dig må bra av?

I så fall utmanar dig härmed att gå bortom ursäkterna denna månad och bjuda in lusten som håller dig varm ända in i  höst-mörkret!

Det behövs inte alltid någon stor förändring för att hålla sig levande, en ny upplevelse, person eller krydda kan vara allt som behövs för att hålla sinnena öppna och lusten igång.

Summan av kardemumman blir att modet är som en muskel som regelbundet bör tränas för att hållas i trim och fungera optimalt. När muskeln är i trim blir det lätt att hålla lusten levande och våga ta emot allt fint som varje dag har att erbjuda!

Njut din dag!

Kram Caroline

[shareaholic app=”share_buttons” id=”419272″]

Comments are closed.

Post Navigation