Läcker din energi? Dags att se över hur du sår dina frön…

Ger du dig själv goda möjligheter till framgång i livet genom att så dina frön där de kan få näring? Där jorden är bördig, solen når fram och bevattningen kan ske regelbundet…?

196837_10200479652860325_266337353_n_large

Vi vet oftast vad som krävs för att få ett frö att gro till liv, men ändå börjar alla frön vi sår inte att växa. Endel blir gröna stänger utan blommor samtidigt som andra blir till underbara blommor fulla av färg, form, doft och välmående! Hur går det till?

Jag kom nyligen på mig själv med att känna mig som en vissen blomma i ett av mina projekt. Först förstod jag inte varför. God magkänsla byttes ut mot ett svagt inre motstånd som höll min kreativa skapar-glädje tillbaka när jag var på plats, hindrade mitt naturliga flöde. Jag kände mig kluven. Jag hade ju själv önskat att vara där och skapat förutsättningarna.

Tyvärr sådde jag mitt frö utan att reflektera över dess förutsättningar. I detta fall saknades bevattningen, en av växt-processens viktigaste delar! Jag fick inte betalt för den insats jag gav, vilket gjorde att jag tappade min själv-känsla och mitt eget värde.

Tack vare min dipp fick jag nu möjlighet att sätta mig ner och se över alla projekt i mitt liv och granska vart mina blommor blommar som bäst. Med kärlek kan jag nu se att där de trivs finns alla de rätta ingredienserna med!

Jag blev så glad av upptäckten att jag skapade en kort check-lista jag kan gå igenom när jag sår mina frön i framtiden ♥

5 snabba planterings-råd!

  • Trivs jag på platsen?
  • Delar vi samma värderingar?
  • Kan jag ge och få energi?
  • Kan jag använda mitt fulla kreativa potential?
  • Blir jag ersatt för den insats jag gör?

Läcker din energi? Ta tid att se över  hur dina frön är planterade!

Kanske behöver något frö lite extra kärlek eller en omplantering?

Nöj dig inte med något annat än den paradis-trädgård du är värd!!

Lycka till, I know you can do it!

Mycket kärlek

/ Caroline

Gillade du inlägget?

Dela det med dina vänner genom att klicka på symbolerna nedan & anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att inte missa nästa post ♥

 

 

 

Comments are closed.

Post Navigation