Caroline_2013_4s-014

Sedan 2014 undervisar jag regelbundet gravid-yoga via Mamma Mia /Babygruppen på Götgatan. Utöver det håller jag privata klasser och grupper efter förfrågning!

Egen Yoga stund

Önskar du att mötas för att skapa en privat practice anpassad efter dina behov och den form din kropp befinner sig i just nu? Tveka inte att höra av dig. Det är min favoritform när vi kan mötas och skapa en plattform för dig tillsammans. Let the magic begin!

Kontakta mig HÄR för mer info & bokning eller ring 0708 478242!

images-1 

Fortfarande osäker? Så upplever andra Carolines yoga:

“När jag provade Carolines Yoga kände jag direkt att detta var något för mig!
Nu har jag Yogat i 3 månader och känner så många positiva effekter. Jag har bättre fokus och koncentration, jag har ett jämnare och gladare humör, mindre PMS och jag känner mig mer bekväm och avspänd i min kropp.
Jag har tidigare tränat på gym i många år, men tycker att Yogan ger mig så mycket mer eftersom man lägger fokus på att må bra på insidan. 
Yoga har redan blivit en naturlig del av mitt liv för att må bra och jag ser fram emot att fortsätta att utvecklas!”

-Caroline Waldemarsson

“Caroline är mycket lyhörd för gruppens vilja och special-anpassar alltid passet efter gruppens önskemål, behov och nivå. Inget pass är det andra likt! Jag blir förvånad varje gång över hur mycket det finns att lära och imponerad över det sätt som hon lär ut yoga på. Genom att yoga hos Caroline har jag fått ökad rörlighet i kroppen vilket var det jag främst eftersträvade när jag började. Yogan har dessutom blivit en av veckans favoritstunder på grund av den gemenskap och trevliga atmosfär som man möts av på passen!”

-Karin Höglund

“Som nybörjare kände jag att Caroline gav mig en behaglig och lugn vägledning där jag fick yoga efter mina egna förutsättningar. Efteråt kände jag mig harmonisk och starkare i hela kroppen. Det är ett stort plus att Caroline ser kroppen från en musikers perspektiv!”

/ Daniela Bonfiglioli

images

” Carolines yoga ger mig styrka och uthållighet, både fysiskt och mentalt. Yogan har en oslagbar förmåga att komma åt och stretcha alla muskler. För mig har det verkligen hjälpt området kring skuldror, nacke, axlar och armar. Efter ett yogapass känns både kropp och sinne lättare. En stor fördel är att jag kan använda mig av yogans andning om jag blir uppstressad eller nervös, innan och under konserter. Det känns väldigt fint med en yogalärare som har kunskap både om det fysiska och de mentala utmaningar som ges i musikeryrket, jag kan inte nog rekommendera Carolines yoga!”

/ Hanna Helgegren