Yoga by Caroline  sätter dig som individ i fokus oavsett om vi möts i en större grupp eller individuellt så vi möts där du är i livet och låter närvaron och yogans naturliga rörelser tillsammans med närvaron i stunden stärka kropp och sinne. Yogan påminner mig gång på gång om hur fantastisk kroppen är i sin funktion när vi slutar lägga oss i och istället tillåter den att vara som den är och hur lite vi egentligen har att bekymra oss över när tankarna stillnar och stunden tar över.

Önskar du att mötas mig privat eller i en liten grupp för en timme/en dag eller via ett retreat så kontakta mig via mail här.

Fortfarande osäker?

Så upplever andra Carolines yoga:

”När jag provade Carolines Yoga kände jag direkt att detta var något för mig!
Nu har jag Yogat i 3 månader och känner så många positiva effekter. Jag har bättre fokus och koncentration, jag har ett jämnare och gladare humör, mindre PMS och jag känner mig mer bekväm och avspänd i min kropp.
Jag har tidigare tränat på gym i många år, men tycker att Yogan ger mig så mycket mer eftersom man lägger fokus på att må bra på insidan. 
Yoga har redan blivit en naturlig del av mitt liv för att må bra och jag ser fram emot att fortsätta att utvecklas!”

-Caroline Waldemarsson

”Caroline är mycket lyhörd för gruppens vilja och special-anpassar alltid passet efter gruppens önskemål, behov och nivå. Inget pass är det andra likt! Jag blir förvånad varje gång över hur mycket det finns att lära och imponerad över det sätt som hon lär ut yoga på. Genom att yoga hos Caroline har jag fått ökad rörlighet i kroppen vilket var det jag främst eftersträvade när jag började. Yogan har dessutom blivit en av veckans favoritstunder på grund av den gemenskap och trevliga atmosfär som man möts av på passen!”

-Karin Höglund

”Som nybörjare kände jag att Caroline gav mig en behaglig och lugn vägledning där jag fick yoga efter mina egna förutsättningar. Efteråt kände jag mig harmonisk och starkare i hela kroppen. Det är ett stort plus att Caroline ser kroppen från en musikers perspektiv!”

/ Daniela Bonfiglioli

” Carolines yoga ger mig styrka och uthållighet, både fysiskt och mentalt. Yogan har en oslagbar förmåga att komma åt och stretcha alla muskler. För mig har det verkligen hjälpt området kring skuldror, nacke, axlar och armar. Efter ett yogapass känns både kropp och sinne lättare. En stor fördel är att jag kan använda mig av yogans andning om jag blir uppstressad eller nervös, innan och under konserter. Det känns väldigt fint med en yogalärare som har kunskap både om det fysiska och de mentala utmaningar som ges i musikeryrket, jag kan inte nog rekommendera Carolines yoga!”

/ Hanna Helgegren

Victoria Aejmelaeus -Tack för en underbar yoga! Du sprider verkligen en härlig och positiv energi! Kram

Ida N -Jag måste bara säga TACK för yogan idag! Tycker du är fantastiskt bra som lärare och jag fick massa energi. Det känns mycket bättre i axeln. Precis vad jag behövde idag KRAM!!

Karin Höglund -Caroline är mycket lyhörd för gruppens vilja och specialanpassar alltid passet efter gruppens önskemål, behov och nivå. Inget pass är det andra likt! Jag blir förvånad varje gång över hur mycket det finns att lära och imponerad över det sätt som hon lär ut yoga på. Genom att yoga hos Caroline har jag fått ökad rörlighet i kroppen vilket var det jag främst eftersträvade när jag började. Yogan har dessutom blivit en av veckans favoritstunder på grund av den gemenskap och trevliga atmosfär som man möts av på passen!

Maria Holmberg -TACK! För passet igår, jag fick upp energin så det plingade o plångade i tjingelitjonget!

Åse Mathiesen Palm -I helgen kom Caroline till Oslo för att hålla yoga kurs för 12 nyfikena deltagare. Jag hade sett fram emot kursen i  veckor, och när helgen äntligen kom stod jag i ett vackert rum med fin atmosfär.

Caroline är en fantastisk baserad yoga lärare som har fokus på andning, balans och utsträckning. Hon tar också in flera element av meditation.
Jag tyckte det var otroligt intressant att känna hur mycket som hände under dessa två dagarna. Andningen öppnades upp, bröstkorgen töjdes ut, kroppen mjuknade upp och på söndagen kände jag mej så lätt och avslappnad i kroppen att det påminde mej om känslan som jag haft som barn.

Jag fick samtidigt en massa glada ideér om hur jag önskar att skapa mitt liv. Nu i veckan efter har jag kännt mej lycklig, vaknat av mej själv utvilad innan 8 på morgonen och njutit mycket av livet.

En fri kropp – Ett fritt sinne

Jela Sokanovic -Tack Caroline, jeg føler meg såååå mye bedre i kroppen etter å ha tatt yoga! Dette må jeg bare fortsette med!